Tortellini cu prosciutto in sos de rosii

de Bucataras Medi in Tortellini, 3 Sep 2012 | 15697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tortellini cu prosciutto
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 cana si jumatate cu suc de rosii proaspat preparat
  • marar verde
  • oregano
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu prosciutto in sos de rosii:

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.

Taiem usturoiul rondele subtiri si il calmi in ulei incins.Adaugam sucul de rosii,potrivim de sare si piper , condimentam cu oregano si lasam sa fiarba la foc mic pana cand sosul scade.

Intre timp scurgem pastele de apa in care au fiert,le trecem printr-un jet de apa rece si cand sosul este gata  il adaugam peste paste.Amestecam bine si servim calde ,asezonate cu marar verde.

Le putem servi presarand parmezan ras peste ele dar eu le-am preferat fara..

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu prosciutto in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini ardelenesc